Lauantaina olin varannut SDP:ltä kentän tarkoituksena treenailla hyppytekniikkaa, kontakteja ja keppejä. Miikku tuli pikku-Priiman kanssa ystävällisesti vahtimaan treenausta, etten tyypilliseen tapaani lipsu suunnitelmasta ja ala paahtaa ratatreeniä. Treenisuunnitelmassa siis pysyttiin kerrankin. Nauru Aloitettiin hyppytekniikalla, josta tein vain set point -harjoitusta okserilla. Muuttelin okserin korkeutta ja leveyttä ihan kisamittaiseksi asti, eikä mitään ongelmia. Ponnistuspaikka Pimulla oli välillä hieman kaukana, mutta ei edes kolistellut. Kyllä se siis osaa hypätä kunhan vaan keskittyy kunnolla. Sitten kontakteja, joilla kehitettiin uusi ongelma. Pimu teki alkuun ihan hyvin, mutta sitten ei enää lähtenyt vapautuskäskyllä vaan jäi pönöttämään kontaktille. Sinänsä ihan positiivinen ongelma, koska kisoissa ennakoi vapauttamista, mutta näköjään vapautuskäsky ei ihan vielä ole mennyt kunnolla jakeluun. Loppuun vielä putken kautta keppejä, jossa pari virheellistä aloitusta, muuten ok. Pitää vaan käydä pikkuisen linjaamassa Pimua jos tulee kovin vinosti kepeille. Ei siis osaa vieläkään hakea aloitusta itse jos on vähänkin enemmän vauhtia.

Maanantaina tokoiltiin kotona pikaisesti ennen Koirakoutsin treenejä. Piilottelin tunnarikapulaa tyynyjen alle ja tein vääristä kaksi pinoa tyynykasan eteen. Ekalla kerralla lähti suoraa väärälle kasalle, mutta ehdin kieltää ennen kuin koski mihinkään. Toisella lähetyksellä muistui mieleen mitä pitää tehdä, ja lähti haistelemaan omaa tyynyjen alta. Tehtiin muutama tällainen toisto ja Pimu osasi tehdä ihan oikein. Tuntuu, että on kyllä vielä tosi pitkä matka siihen, että saadaan omakin kapula laitettua näkyville. Sitten vielä kaukoja lähietäisyydeltä. Hinkattiin erikseen I-S, S-I, M-S ja S-M. Ihan ok alkaa sujua, epämääräisiä jalannostoja/pomppuja tulee vielä S-M vaihdossa ja S-I vaihdon tekniikkaa pitää vielä vahvistaa paljon. Seisomaannousut on jo melko varmat.

Koirakoutsilla teemana oli seuraaminen. Tulipahan taas todettua, että meidän perusasento on ihan päin peetä nyt kun sitä ei olla treenattu pitkään aikaan. Oon ottanut sivulle tulemista viime aikoina vain kapula suussa, ja kapulan aiheuttama väljyys/vinous on näemmä tarttunut normi perusasentoonkin. Lisäksi mulle on (agista) jäänyt päälle se, että autan ylävartalolla Pimua tulemaan suoraan. Pitäis kyllä kehittää agilähtöihin joku ihan muu käsky kuin sivulle tuleminen. Seuraamisessa isoin ongelma on käännökset ja teinkin täyskäännöstä seinän vieressä siten, että Pimu joutui kääntymään seinän puolella. Eipähän tullut normikaarrosta kun seinä oli vastassa. Lisäksi tehtiin liikkeellelähtöjä ja sivulla pyörimistä molempiin suuntiin. Seuraamisen treenaamiseen pitäis nyt löytää motivaatiota jostain. Ihan pikkujuttuja tulee tehtyä agitreenien yhteydessä, mutta ei sen suunnitelmallisempaa.

Pimun korvalääkekuuri loppuu lauantaina, joten siitä viikon päästä pääsisi jo kisoihin. Perjantaina menee ilmoittautumisaika Lietoon 26.11. umpeen, joten jos ei juoksut ala tällä viikolla, niin ilmoitan Pimun sinne. Tällä viikolla treenaillaan vain tänään Hannalla ja viikonloppuna itseksemme agia/tokoa. Torstain valkkuryhmässä mulla on treenien vetovuoro, joten ne jää Pimulta väliin.