Eilen oli agitreenit ja jostain syystä Pimu ei pystynyt jäämään lähtöön yhtään. Perse nousi saman tien kun lähdin ja se alkoi luimistella ja hiipparoida. Huuto Eikä pysynyt siis millään, joten oli pakko laittaa Anu pitelemään sitä, josta Pimu ei taas tykännyt yhtään. En tiedä mistähän tämä ongelma nyt on tullut. Radalla se meni ihan entiseen malliin, eli täysiä ja suurella innolla, joten joku tuossa lähtöönjäämisessä on nyt pielessä. Pitää katsoa miten se onnistuu maanantaina kun treenataan ulkokentällä.

Muuten Pimu oli aika taitava agikoira ja meni kepitkin hienosti. Ei mitään epäröintiä lopussa, vaan kepitti täysiä loppuun asti! Kesti jopa mun rynnimisen ja valssaamisen keppien päässä. Hymy Aloitus on nyt ainoa, joka menee välillä pieleen varsinkin jos tullaan täydestä vauhdista. Kokeiltiin aika hurjaa layeröintiäkin hypyillä ja Pimuhan irtosi aivan upeasti. Tällaisista irtoamiskokeiluista sille jää vaan aikamoinen menovaihde päälle ja ei meinaa enää sen jälkeen oikein pysyä hanskassa.

Ennen treenejä otin perinteiset pikatokoilut tallin pihassa. Seuraaminen oli nyt hyvää ja muutkin liikkeet meni ihan nappiin. Treenien jälkeen otin vielä tallissa tokohypyn, joka myös meni ihan täydellisesti häiriöstä huolimatta (bc Luu vähän agiliiteli taustalla). Kolme koetta on taas tiedossa, eli 19.9. Ikaalinen, 1.10. Tampere ja 9.10. Pieksämäki. Toivottavasti ei tarvitsisi näiden lisäksi enää kisata ALOssa. Kieli ulkona On mulla lisäksi katsottuna noin 10 koetta tälle vuodelle, joten pitäisi ehtiä ihan hyvin toteuttamaan meidän suuret tavoitteet eli TK1.