Perjantaina tokoteltiin Tamskin tavoitteellisten kanssa Pirkkahallilla. Meidän lisäksi paikalla oli vain Zini+Molla, joten hyvin ehdittiin tehdä kaikenlaista. Tehtiin ruutua, luoksetulon pysäyksiä, metskua, kaukoja, seuraamista, tunnari ja paikallamakuu+istuminen.

Ruutu meni huonosti. Kuvittelin, että kyllähän se sinne menee kun on mennyt jo tosi hyvin viime aikoina, mutta ei onnannut. Otsan rypistys Alusta oli siellä valmiina ja Pimu nyki virittelyissä oikeaan suuntaan, mutta jäi sitten siihen puoleen väliin ihmettelemään. Muutama toisto otettiin vielä lähempää ja kävin näyttämässä alustaa, niin saatiin onnaamaan. Plääh. Luoksetulon stoppeja ja maahanmenoja otin vaan erikseen ja ne sentään meni suht ok. Sitten metskua Marken pikkukapulalla. Olipahan ällö. Ensin Pimu ei muka nähnyt missä kapula on ja haeskeli jostain ihan vikasuunnasta jotain vaikka vilkuili välillä kapulaa. Huuto Toisella yrityksellä toi melko ok, mutta suu auki ja räkäisi kapulan mun jalkoihin. Toinen plääh.

Kaukoista otin vaan ekaa vaihtoa, eli maasta seisomaan tai istumaan. Melko ok tämä, kerran teki väärän vaihdon. Seuraamista pikku pätkiä ja käännöksiä ihmis/tavara/koirahäiriöllä. Normivilkuilua välillä, mutta tulipahan siedätettyä taas häiriöön. Tunnari sitten levisi ihan totaalisesti. Tehtiin kisamaisesti, eikä meinannut tajuta yhtään mikä liike on kyseessä ja venkoili siinä vierellä ihan ihmeitä kun kapuloita vietiin. Ei vissiin edes katsonut kunnolla, koska lähti etsimään ihan vikasuunnasta ja haahuili siellä sitten kunnes se ohjattiin kapuloille ja siellä nosteli vähän kaikkea ja meni ihan pelleilyksi. Toisella yrityksellä haki oman, mutta ei kyllä haistellut yhtään. Sitten pidettin pieni tauko ja koitettiin vielä uudelleen vain kolmella kapulalla ruohikossa. Taas lähti ihan pöpelikköön huitelemaan omiaan, joten menin sitten auttamaan ja näytin sille kapulat, jolloin nosti oman. Kolmas plääh.

Loppuun vielä paikallaistuminen (nopea käynti piilossa) ja jonkinmittainen makuu ihan ok. Vissiin pitäis useammin treenailla uusissa paikoissa tai ylipäätään pihalla. Pimu oli koko treenin ajan ihan outo ja haahuili miten sattuu. Viereisillä pk-esteillä oli myös porukkaa treenaamassa ja siellä ammuttiin välillä, mutta en usko, että se sitä häiritsi. Kotona oli ihan pakko koittaa vielä yksi tunnari Jussin avustuksella ja se sentään onnistui. HUH! Ehkä siis ihan kaikkea ei olla vielä saatu pilattua, mutta katsotaan nyt miten me kehdataan mihinkään kokeeseen mennä kuukauden päästä...