Torstaina jäi Pimulta valkkuryhmän treenit väliin pissatulehduksen takia, joten treenailin sitten lainasheltti-Taikalla, jonka kanssa myös kisailin viikonloppuna pariin otteeseen. Eipä ollutkaan pikkukoiran ohjaus enää niin helppoa, kun on niin tottunut maxiin. Hylly ja vitonen saatiin kisoista saaliiksi, pikkuvirheillä maaliin molemmilla radoilla.

Perjantaina ajeltiin koko lauman kanssa Turkuun Tanjan käsittelyyn. Pimu oli melkoisen juntturassa takapäästä. Virtsajohtimet tms. jutut oli kovin kireällä ilmeisesti pissatulehduksesta johtuen, joten niitä auottiin pitkään. Ranka oli nyt melko hyvä ja suurimmat ongelmat oli nimenomaan lihaksissa ja kalvoissa. Vasemmassa lavassa oli joku isompi junttura, joka on vissiin aiheutunut jostain kolauksesta. Semmoisiahan Pimulle sattuu harva se päivä.

Hoidon takia lauantai meni Pimun osalta ihan vaan lepäillessä. Itse kävin aamulla kisaamassa ja sen jälkeen palluttelemassa 3-viikkoisia pikku-päkäpaimenia Miikulla. <3 Illalla innostuttiin tekemään Jussin kanssa Pimulle ilmaisutreeniä irtorullalla omassa pihassa, mutta se meni kyllä aika käsille. Ekan kerran teki hienosti, mutta sitten alkoi namien kyttäys ja aivotoiminta lakkasi siihen. Jäi vaan vinkumaan mun eteen, eikä tajunnut ottaa rullaa. Mä olin siis maalimiehenä, koska Jussihan sitä hakutreeneissä muutenkin ohjaa. No, toisaalta oli vasta ekat treenit.

Sunnuntaina otin Pimun mukaan kisoihin turistiksi, sillä kisojen jälkeen oli tarkoitus mennä vähän tokoilemaan tallille. Miikku ja Heini tuli myös ja oltiin varattu koko talli, joten saatiin tehtyä kätevästi samaan aikaan. Pimu teki ruutua, seuraamista, kaukoja ja metallia. Metallia ensin hypyn kautta, mutta oli taas löysää, eikä halunnut ottaa kapulaa suuhun. Vauhtinoutona muutama kerta vielä päälle, ja lopuksi teki melko hyvän suorituksen, mutta toi kapulan suu auki. Pläääh. Ruutua ensin lelulla ja sitten kosketusalustalla. Meni suoraan joka kerta ja jäi hyvin alustalle. Tällä siis jatketaan, en tosin tiedä miten sitten käy kun yritän ottaa alustan pois ruudusta... Kaukoja tein muutamaan otteeseen ja meni ihan ok. Loppuun seurautin Pimua ruudun ympäri ja palkkailin kontaktista.

Trenien jälkeen taas pikku-pentusia katsomaan ja tällä kertaa Pimukin pääsi tutustumaan uuteen perheenjäseneen. Sitä ei siis olisi voinut vähempää kiinnostaa mitkään pennelit, joten tyytyi makoilemaan kauempana eikä tullut katsomaan vaikka yritin houkutella. No, eiköhän sen mieli siitä vielä muutu kun tajuaa saavansa pienestä leikkikaverin. Pikku-Iita valkkas kyllä niin mut omaksi emännäkseen, mutta saa nähdä kuka pennuista meille sitten päätyy. Ja siis mullehan se pentu ei ole tulossa vaan Jussille, joten kova painostus on menossa siihen suuntaan. Nauru

Illalla vielä ilmaisua uudemman kerran. Alkuun Jussi heitteli rullaa Pimulle pariin kertaan, jotta saatiin vähän intoa hakemiseen ja sitten treenattiin. Nyt mä pistin rullan maahan, enkä pitänyt sitä kädessä ja selvästi alkoi toimia paremmin. Tehtiin ensin pari kertaa niin, että olin näkyvissä ja sitten pari toistoa siten, että olin talon kulman takana. Onnasi jo miljoona kertaa paremmin kuin lauantaina. Tajusi ottaa rullan suuhun ja sitten ihan pieni tökkäys sormella oikeaan suuntaan ja se lähti viemään sitä Jussille. Ehkä tää tästä vielä etenee ja hyvä testailla Pimun kanssa miten pieleen tämänkin lajin kanssa voi kaikki tehdä, että osaa sitten sen "oikean" harrastuskoiran kanssa tehdä kaiken paremmin.

Edellisen viikonlopun Takkujen kisoissa muuten palkittiin koirakuvien sponssaamilla radoilla yksi koirakko hyvästä agilityhengestä tms. Yllärinä mä sain Pimun kanssa palkinnon, eli kuvan itsestäni. Nauru Mua naurattaa ilmeisesti se, että oon juuri joutunut paniikissa kalastelemaan Pimun tuolta takana näkyvältä väärältä hypyltä ja ollaan siis jo hyllytetty aikaa sitten. Rimakin tulee alas, minkä voi hyvin päätellä noista takajaloista.

1338200599_img-d41d8cd98f00b204e9800998e