Viime keskiviikon jälkeen on vietetty pääosin hiljaiseloa treenirintamalla, sillä itse sain kauhean flunssan. Eilen kuitenkin päästiin vähän agsaamaan, kun Jussi treenasi pikkukoirien kanssa SDP:llä. Minnin treenauksen jälkeen sitä pitää aina heti kävelyttää jonkin aikaa, joten sillä aikaa kun Jussi kävelytti Minniä mä otin vähän kontakteja ja keppejä Pimun kanssa.

Ei ehkä olisi pitänyt pikatreenata kontakteja, sillä hermohan siinä taas meni. Huuto Nimittäin puomilla. Pimu jäi taas joka kerta liian ylös, eikä meinannut sitten millään tulla oikeaan kohtaan vaikka kuinka komensin. Niin ärsyttävää! Loppuun sain onneksi pari ihan kelpo toistoa kun kannustin sitä alasmenolla ja sanoin "ota" vasta ihan viime hetkillä. Keinulla oli sama juttu, mutta A toimi taas loistavasti. Otin myös keppejä siten, että lähetin sinne putken kautta täysiä. Meni yllättävän hyvin, ottaen huomioon että itse en jaksanut flunssan takia juosta yhtään ja jouduin jättäytymään tosi taakse.

Hyppyjä ei otettu yhtään, mutta toivottavasti päästään osallistumaan valkkuryhmän treeneihin vielä torstaina, niin saadaan SDP:llä vähän maxihyppyjä alle ennen kisoja.