Pimu "the kaukosäätäjä" oli eilen hieman uurastellut työpäivän aikana. Oli hyppinyt ilmeisesti sohvan kautta keittiön ja olkkarin välissä olevalta tasolta sekä telkkarin että digiboksin kaukosäätimet alas. Huuto Telkkarin kake (Sony) oli pienen pieninä palasina lattialla, Digiboksin kauko (Topfield) oli onneksi selvinnyt pelkillä hampaanjäljillä ja patterikotelon avaamisella. Mitähän seuraavaksi on luvassa...? Tänään oli pakko jättää koirille puruluita nakerrettavaksi päivän ajaksi, jos se hieman hillitsisi erään tuhoamisvimmaa. Normaalistihan meillä on luita syöty vain valvotuissa olosuhteissa ettei tule riitaa.

Eilen Pimu oli mukana Minnin treeneissä ja treenien lopuksi sain päähänpiston kokeilla sen kanssa keinua. Meni ihan loistavasti. Hymy Vaimensin tietty keinun laskeutumista ja Pimu oli remmissä, mutta tosi rohkeasti ja reippaasti meni muutaman kerran molemmilta puolilta. Tästä tuli taas lisää uskoa siihen, että kyllä ne puomiongelmatkin tästä vielä ratkeavat. Kelien puolesta voisi jo aloittaa keppitreenit omalla pihalla, mutta jotenkin en ole saanut vielä aikaiseksi. Muutenkin voisi kohta siirtyä treenailemaan agilityä pihalle.

Ilmoitin Pimun 16.5. Tampereen pentunäyttelyyn, joten varmaan pitäisi taas hieman treenailla sitäkin silmällä pitäen. Pian pitäisi myös alkaa pentutoko, jota innolla odotellaan kun on nuo omat toko-treenailutkin olleet taas vähän heikolla. Minkäs teet kun agility vie kaikista muista lajeista niin ylivoimaisen voiton.Hymy