Maanantain Koirakoutsin treeneissä tehtiin taas noutoa, luoksetulo ja paikkamakuu. Tällä kertaa tein ihan vaan AVO-luokan noudon, en halunnut lisätä ahdistusta metallilla tai hypyllä. Teki muuten ihan ok, mutta sekä meno että paluu ravilla. Vauhtinoudolla saatiin sitten hieman intoa tekemiseen ja laukkakin alkoi löytyä. Erikseen otin vielä pelkkää pitoa myös metallilla ja tunnarilla. Luoksetulo ensin kisamaisesti, mutta meni ihan pilalle. Ei lähtenyt ekasta käskystä (wtf?) ja sen jälkeen meni hipparoinniksi. Teki muutenkin stopin aika huonosti, luultavasti johtuen alustasta (treenattiin sisällä). Hinkattiin stoppeja sitten vielä namien heittelyllä, mutta ei ne kovin hyviä ollut sittenkään. Ulkona se on tehnyt viime aikoina paljon parempia. Loppuun paikkamakuu, joka ihan ok.

Eilen Hannan treneissä päästiin jopa rata loppuun asti, mutta pätkissä tietty, kun rimat ei pysyneet ja kepeillä oli hankalaa. Radan teemana oli vastakäännös, joten sitä sai heitellä moneen kohtaan. Ei kääntynyt kyllä yhtään hyvin, vaikka tämä on meille ehkä paras kääntymisohjaus. Loppuun hinkkailtiin taas keppejä ja olipahan edelleen vaikeeta kun juoksin rinnalla, enkä rauhoittanut aloitusta. Toiselta puolelta meni melko ok, mutta toista hinkattiiin ikuisuus. Lopulta ei ressukka enää oikein uskaltanut edes yrittää, kun aina meni väärin. Pakko varmaan ottaa välillä verkko kakkosväliin, jotta saa tähän edes jotain varmuutta. Ärsyttävä este!

Illalla vielä pienet tokoilut omassa pihassa. Pakko oli taas koittaa riskillä jotain uutta. Rakensin ruudun ja kävin Pimun kanssa viemässä kosketusalustan sinne. Sitten otin väliin pienet seuraamispätkät ja sitten vasta lähetin ruutuun. Ja se meni!! Jihuu! Siihen olisi taas pitänyt lopettaa, mutta kun olen tyhmä, niin otin väliin vähän kaukoja ja koitin uudelleen lähettää ruutuun. No ei mennyt. Tai lopulta meni, mutta jäi etureunalle, eli ei tajunnut etsiä alustaa. Siinä sitten odoteltiin jonkin aikaa ja katseltiin kun Pimu tarjosi kaikenlaista, mutta lopulta löytyi alustakin. Sitten otin vielä yhden toiston niin, että näytin sille alustaa ja sen teki taas hyvin. Jussi tuli liikkuroimaan meille tunnarin ja sekin onnasi! Haisteli kaikki läpi kahteen kertaan, mutta ihan selvästi merkkasi oman jo ekalla kerralla. Otti tosin palautuksessa häiriötä Jussista, joka näytti matkan varrella mulle peukkua merkiksi, että oma on tulossa, ja tiputti kapulan mun jalkoihin. No, ihan sama. Pitotreeniä tehdään vielä erikseen joka tapauksessa.