JES! Eilen onnistui miltei kaikki. Koirakoutsin treeneissä tehtiin seuraamista, hyppynouto, metsku ja luoksetulo. Illalla kotona vielä tunnari. Hallilla hinkkailin lisäksi itsekseni taas kaukoja, liikkeestä istumista ja kaikkien kapuloiden tuomista sivulle.

Seuraamistreenissä tehtiin Pimun kanssa vain täyskäännöksiä muutaman metrin seuraamisen jälkeen. Ne kun on meillä edelleen niin huonoja. Pitänee vaan palkkailla (ja treenata) niitä nyt ahkerasti. Pistin Jussinkin treenikieltoon Pimun kanssa (se on treenaillut BH-kokeen kaaviota) VOI-kokeeseen asti. Luultavasti se on vähän sekottanut Pimua, kun seuraaminen on mennyt niin huonoksi.

Hyppynouto kerrasta hienosti, eikä nyt reagoinut liikkurin käskyyn vaikka käskyjä tuli pari ennen kuin lähetin hakemaan. Ennen metskua näytin Pimulle, että mulla on kissanruokaa purkissa mukana ja sehän teki ihan supernoudon! Lujaa kapulalle ja laukalla takaisinkin päin. Huippua! Ote ei tosin ollut mitenkään hyvä, mutta ei tiputtanut.

Luoksetulo ensin kisamaisesti. Hieno stoppi, mutta sen jälkeen lähti taas kaarrattamaan ja maahanmenoon tarvi kaksi käskyä. Tehtiin maahanmeno vielä erikseen niin, että jätin Pimun stoppikohtaan seisomaan ja kutsuin siitä. Nyt tuli suoraan ja teki hienon maahanmenon.

Illalla sitten tunnari omassa pihassa kisamaisesti Jussin liikkuroidessa ja ihan kympin suoritus. Hymy