Viime maanantain tokoharkoissa tehtiin aivan loistava paikallamakuu. Pistin Pimun tarkoituksella makaamaan rivin keskelle, eikä se ottanut yhtään häiriötä muista! Siellä se makoili ihan tyytyväisenä koko 2min. Aivan loistavaa! Muuten otin hyppyä pari kertaa namipalkalla ja Eve käskytti meille seuraamista tällä kertaa hihnassa. Pimu meni ihan OK, mutta mulla oli pieni nakinpalanen koko ajan vasemmassa kädessä mukana. Lisäksi mentiin luoksetulo ja itsekseni otin jäävät liikkeet. Oon ottanut nyt käyttöön pienen vihjeen jääviin liikkeisiin, eli silittelen Pimua vähän eri kohdista ennen liikettä, jotta se tietäisi kumpi liike on tulossa. En tiedä onko siitä jotain apua, mutta ihan hyvin se on nyt molemmat jäävät liikkeet tehnyt. Silti meidän toko-paniikki on edelleen valloillaan. Pelkään, että Pimu ei tule kestämään palkattomuutta kokeessa.

Torstaina treenattiin tuttuun tapaan agia ja pikkuinen yllätti mut ihan täysin menemällä vaikeahkon hyppykuvion ihan sairaan hienosti ja tiputtelematta. Hymy Alkoi jo vähän tuntumaan, että me oikeasti tehtiin agilityä eikä mitään epämääräistä sähläystä. Puomilla sen sijaan alkoi sikailu ja otettiin sitä sitten muutaman kerran hihnan kanssa kun ei meinannut pysähtymiskäsky mennä perille. Kepit, keinu ja rengas meni hyvin.

Agitreenaus jatkui lauantaina kun mentiin aamulla ennen epiksiä tallille. Miikku toi sinne myös Tuitun, joten sekin pääsi vähän irrottelemaan pitkästä aikaa. En jaksanut kauheasti siirrellä esteitä, enkä ollut mitään suunnitellutkaan, joten tehtiin jonkinmoinen rata ja sitä sitten rämmittiin välillä hyvin ja välillä huonosti. Kepeillä tapahtui nyt jotain ja Pimu alkoi jättämään viimeisen välin menemättä. Muutama onnistunut toisto saatiin, mutta muut kerrat meni pipariksi. Se aloitti hyvin ja nopeasti, mutta hidasti vauhtia ja viimeiselle välille melkein jäi seisomaan ja odottelemaan jotain. AAARGH, miten rasittavaa. Tiukat käännökset aiheutti tosi paljon ongelmia (piiiitkiä kaarroksia) tällä kertaa, parhaiten sain sen kääntymään jaakotuksella. Rengas ja keinu meni hyvin ja puomillekin pysähtyi. Tuitun kanssa meni ihan OK, se ei juurikaan tiputellut edes rimoja, vaikka ne oli maxi-korkeudella. Jussi sai myös taas kokeilla mennä sen kanssa. Loppuun Pimu ja Roihu teki 2min paikallamakuun ja meni jälleen tosi hyvin. Pimu laski pään alas melkein heti, ja silloin se yleensä pysyy koko ajan.

Treenien ja jäähdyttelyn jälkeen suunnattiin SDP-hallille epiksiin. Ilmoitin Pimun taas sekä mölleihin että kisaaviin. Möllirata ei taaskaan ollut helppo. Heti alkuun tiukka käännös, puolessa välissä suora putki ja pitkä hyppysuora. Rata alkoi hienosti, mutta hyppyjen jälkeen oli tarkoitus takaaleikata puomille, mutta en uskaltanutkaan vaan menin sen "väärää" puolta. Tästä johtuen mulle tuli kiire vaihtaa puolta ja tyrkkäsin Pimun huolimattomasti puomin jälkeen putkeen ja lähdin rynnimään. Se ei sitten irronnutkaan putkelle vaan siitä tuli kielto. Suoralla putkella jäin ylläriylläri pahasti jälkeen ja putken jälkeen Pimu joutui vähän odottelemaan mua ja nappasi sitten vähän jalkaankin kiinni. Sen jälkeiset hypyt meni kuitenkin tosi hienosti kuten myös putki ja pitkä hyppysuora. Yksi rima tosin tuli suoralla alas kohdassa, jossa jouduin heittämään Pimun vähän kauempaa hypylle. Lopussa tuli vielä kielto pituudelta, kun en saanut ohjattua ajoissa, joten 15 virhettä tuli ja saatiin ihan oikeastikin tulos! Aikakin oli ihan kohtuullinen, jotain 30s alle ihanneajan. Kieli ulkona Pimu haki hyppyjä tällä radalla tosi hienosti. Lopussakin se oli jo maalissa kun mä vasta rämmin jossain kahden esteen takana. Tällaisella suorituksella kyllä kehtaisi mennä vaikka virallisiinkin. Pimu pysyi nyt miljoona kertaa paremmin hanskassa kuin viime kerralla. Kilpailevien rata oli muuten sama, mutta muutamien hyppyjen suunta vaihdettiin, suoran putken tilalle tuli kepit ja hyppysuoran tilalle pussi. Alku oli samanlainen kuin mölleissä ja nyt taisi tulla kakkoshypyn rima alas. Putken jälkeen piti tehdä takaakierto hypyllä. En uskaltanut tehdä kiertoa, joten väsäsin siihen kohtaan pakkovalssin. Se onnistui melkein. En ohjannut loppuun asti ja Pimu jäi hypyn taakse pyörimään ja tuli sen takaisin päin, joten siitä (eka) hylly. Seuraavaksi oli pujottelu, jonne se meni ensin väärän väliin, mutta toisella yrityksellä onnasi. Viimeisen välin tosin jouduin näyttämään kädellä, kun se meinasi taas jättää kesken. Keppien jälkeen oli inha välistävetokohta, jonne olisi pitänyt saada kepeillä etumatkaa. No en sitä mitenkään voinut saada, joten välistävetokaan ei onnistunut. Loppurata meni sitten hienosti, paitsi A:lta Pimu hyppäsi ylösmenolla pois kun ennakoin pysäyttämistä ja aloin karjumaan sille jotain jo ylösnousussa. Muuten olen tähänkin rataan tosi tyytyväinen. Eipä viime vuoden SM-4 Hello Kittykään saanut tällä radalla tulosta, vaikka yritti kahteen kertaan. Nauru

Sunnuntaina mentiin Tamskin harjoituskisoihin tallille. Paikasta johtuen Pimu kävi oikein ylimääräisillä kierroksilla. Mölliradalla tehtiin vaikka kuinka paljon virheitä. Tuli kieltoja ja hypittiin vähän ylimääräisiä hyppyjä ja mentiin putkia. Oikein perussähläystä siis, mutta ratakin oli sellaista päästä päähän juoksua, että tämä oli odotettavissakin. Kilpailevien radalle lähdin vähän eri asenteella ja päätin pitää Pimun paremmin hanskassa. Tämä menikin paremmin, mutta silti tuli vähän ylimääräisiä hyppyjä. Ei muistaakseni kuitenkaan tiputtanut yhtään rimaa, mikä on tosi hyvä. Kepit mentiin kahteen kertaan, molemmilta puolilta, ja taas joutui lopussa vetämään viimeisen välin kädellä. Muuten se ei olisi sitä mennyt. Tähän täytyy nyt tehdä joku tehotreeni ja pian. Vakaa aikomus on korkata virallinen kisaura Takkujen kisoissa toukokuun puolessa välissä.