Ei vitsi meidän tokoiluista tule enää yhtään mitään. Otsan rypistys Jotenkin olen onnistunut pilaamaan jäävätkin liikkeet, eikä nekään enää onnistu. Maahanmenossa se jää seisomaan ja seisomisessa ei meinaa pysähtyä. Ei tää oo enää todellista. Itku Paikallamakuu on ollut viime aikoina ainoa liike, joka onnistuu. Näillä näkymin meidän tavoite tulevassa toko-kokeessa on vain säilyä hengissä koettelemuksesta. Muutenkin meidän tokoilut alkaa olemaan tässä, ainakin vähäksi aikaa. Minnin agitreenit menee ensi viikosta lähtien Pimun tokotreenien kanssa päällekkäin, joten päätin sitten tehdä sellaisen tempauksen, että menen Pimun kanssa myös Minnin agiryhmään kesän ajaksi. Kesällä treenaillaan siis kahdessa agiryhmässä. Katsotaan sitä tokotreenien jatkamista sitten syksyllä uudestaan, todennäköisesti ei tule kovin paljon omatoimisesti tokoiltua koko kesänä.

Agility sen sijaan sujuu. Hymy Viime viikon treeneissä teemana oli takanaleikkaukset, ja ne alkoi vihdoin ja viimein onnistumaan. Pimu oli oikein pätevä. Keppejä en uskaltanut hinkata nyt yhtään ylimääräistä ja Pimu sai palkan keppien päästä. Nyt se ei enää himmaillut läheskään niin paljon kuin epiksissä, joten ehkä sekin ongelma joskus voitetaan. Kontaktit meni vähän niin ja näin, joten käytiin lauantaina vielä navetalla vähän hinkkaamassa niitä hihnan kanssa. Rengas sentään onnistuu nykyään jo ihan joka kerta, tosi hienoa.

Tämän viikon lauantaina mennään SDP-hallille Elina Jänesniemen koulutukseen ja ehkä otan Pimun mukaan ensi viikon perjantaina Niina-Liina Linnan pitämään valmennusryhmän koulutukseen, jonne mulla on kahdelle koiralle paikka. Huomasinkin juuri, että Takkujen kisoihin menee ilmo umpeen jo sunnuntaina, joten pistin saman tien ilmoittautumiset menemään. 15.-16.5. kisataan siis Hervannassa yhteensä neljä starttia.