Perjantaina treenattiin SDP:llä kääntymistä, eli käytännössä tehtiin parin esteen pätkillä valsseja, saksalaista ja niistoa. Lisäksi kontakteja ja keppejä pienesti. Valsseissa päätin, että nyt ei pirulauta valuta yhtään, vaan käännytään kunnolla, joten otettiin ensin ihan pikkurimalla, ettei tarvinnut pelätä rimoja. Palkkasin kädestä namilla, jos tuli kunnolla ja tulihan se. Kyllä se siis kääntyä osaa, mutta hypyn kanssa ei vaan pysty kykeneen. Siispä kunnon suhinajarru ennen hyppyä käyttöön ja sama maxi-korkeudella. Alkoihan se sujua, eikä rimakaan itse asiassa kolissut kertaakaan. Yllättynyt Pitäisi vaan muistaa käyttää tuota suhinaa oikeastikin radalla. Suulliset käskyt tuppaa multa aina vähän unohtumaan, kun en nykyään juurikaan käskytä hyppyjä, sillä se häiritsee Pimun ponnistusta.

Saksalaista ihan maxihypyllä heti alkuun ja olipahan taas takkuista vasemmalta puolelta. Oikea puoli onnasi ihan kerrasta. Vasemmalta yritetään ryysiä väkisin mua päin ym. älytöntä, mutta alkoi senkin onnistua kun vähän rauhoituttiin välissä. Niistolla alkoi nyt ihan oikeasti jarruttaa ennen hyppyä, joten sitäkin saatiin taas vähän eteenpäin. Sinänsä yllättävät treenit, että koko aikana saatiin ehkä yks rima alas, joten keskittymiskyky oli huomattavasti parempi kuin ryhmätreeneissä, vaikka viereisellä kentälläkin oli treenaajia.

Nyt on kauhea kisakuume, mutta vielä muutama viikko joudutaan odottelemaan. AB-kuuri saatiin viikonloppuna päätökseen, eikä mitään pissavaivoja ole onneksi enää ollut. Tokokisojen suhteen oon jo vähän luovuttanut, joten VOI-korkkaus siirtynee syksylle, ellen sitten löydä jostain suurta motivaatioa yksintreenaamiseen.