Plääh ja plääh ton lähtöongelman kanssa, eilen oli taas niiiiiiin vaikeeta istua siellä kunnolla. Huuto Kauheeta pälyilyä ja roikkumista. Pimulla oli kyllä muutenkin tosi väärä mielentila agilityyn, rimat vaan lenteli kun eräs kiisi menemään, ja siis mentiin medihypyillä. Ehkä on hieman vaikuttanut nämä hurjat pakkaskelit, kun ei olla päästy edes kunnon lenkeille. Tehtiin ratatreeni, jossa alussa suuren suuria ongelmia. Ensin tuon lähdön kanssa ja sitten putken oikeaan päähän osumisessa. Kun näistä selvittiin, niin loppurata olikin ihan OK menoa. A:n kontakti oli tällä kertaa suora, joten hyvähyvä. Lähtöä treenasin lopuksi vielä erikseen ja palkkasin sitä katsekontaktista. Kyllä se alkoi vähän parantua, joten tällaista treeniä vaan lisää ja kunnon häiriön kanssa, niin kai se siitä.

5.3. mennään siis taas kisaamaan Takkujen kisoihin SDP:lle. Siellä on kaksi agirataa, joten osallistutaan molemmille. Hyppäreitä yritän nyt välttää viimeiseen asti, kontakteille on niin hyvä rauhoittaa tilanne jos alkaa mennä överiksi. Ilmoittauduin myös maaliskuussa alkavaan kerran kuussa treenaavaan ryhmään SDP:lle. Sitä vetää Anne Huittinen ja kestää 5 kertaa, eli heinäkuulle asti. Toivotaan, että siitä olisi meille jotain apua.

Huomenna alkaa Tamskin ALO/AVO-kurssi ja sunnuntaina mennään Pekka Korrin kisavarma koira -koulutukseen. Tokoiluviikonloppu siis tulossa, paitsi että sunnuntaiksi olen varannut vielä treenivuoronkin, joten jotain agiakin varmaan tulee tehtyä. Ihan hyvä, että on paljon tekemistä nyt kun kelitkin alkaa lauhtua.