Viikkoon ei olla tehty oikein mitään merkittävää kun aina vaan sataa. :( Lenkkejä ollaan vähän pidennetty, mutta muuten ei olla käyty uusissa paikoissa. Hihnassa kulkeminen sujuu jo tosi hienosti. :) Toisia koiria ei Pimu vielä uskalla mennä haistelemaan ja ihmisiäkin pitää ensin ihmetellä pienen matkan päästä ennen kuin uskaltaa mennä tutustumaan. Tänä aamuna tosin päästiin jo puolen metrin päähän naapurin westiestä, joten kai tämä tästä. Lisäksi joitain ohikulkevia autoja pitää myös vielä vähän pelätä, mutta tämä on kyllä edistynyt jo huomattavasti ja autotien vieressä kulkeminen sujuu jo pääsääntöisesti ihan mallikkaasti. Polkupyöriä ensin pelättiin, sitten niitä on alettu jahtaamaan, mutta namin kanssa niistäkin päästään nyt ihan nätisti ohi.

Keskiviikkona Pimu oppi ihan uuden taidon, nimittäin sohvalle hyppäämisen. :) Kovasti se on sitä yrittänyt ihan alusta asti, varsinkin jos Nelli tai Minni on sohvalla, ja nyt se viimein pääsi. Sänky on sen verran korkeampi, että sinne ei vielä tulla, joten se säilyy vielä toistaiseksi Nellin ja Minnin viimeisenä pakopaikkana. Minnikin on nyt alkanut sietämään Pimun repimistä jossain määrin ja ne myös leikkii aina välillä yhdessä. Ainoastaan silloin kun Minni syö luuta ei Pimulla (eikä myöskään Nellillä) ole asiaa metriä lähemmäksi. Ainakin silmämääräisesti näyttäisi nyt, että Pimu on korkeudessa jo kasvanut Nellistä ja Minnistä ohi. Kokeilin punnita sen eilen ja sain tulokseksi noin 6,5kg. Taitaa olla aika paljon...? Onhan se ulkomuodoltaan aikamoinen pallero, mutta kylkiluut tuntuu silti.

Sunnuntaina olen menossa Nellin kanssa Turkuun kisoihin, vielä on mietinnässä millä kokoonpanolla sinne lähdetään. Saattaisi olla Pimulle aika rankka mutta antoisa reissu, joten katsotaan lähteekö typykkä mukaan.