Viime perjantaina oltiin taas navettatreeneissä, tällä kertaa mukana oli Pimun lisäksi myös Nelli. Päivän agendalla oli jälleen puomi ja uutena esteenä pussi. Nyt taidettiin löytää todellinen salainen ase, jonka ansiosta saatiin aikaan huimaa edistystä puomilla. Tästä kiitokset Miikulle, jolla oli mukana purkillinen kissanruokaa. Tämän voimalla saatiin Pimu menemään monta kertaa puomi päästä päähän asti. Yllättynyt Jihuu, ei tämä enää niin toivottomalta tunnukaan. Kyllä se vieläkin pelkäsi tuhottomasti vaikka pitelin siitä kiinni ja Miikku oli vielä backuppina toisella puolella, mutta pystyi kuitenkin syömään puomin päällä, joten suurta edistystä! Kokeiltiin myös pussia muutaman kerran, eikä siinä ollut mitään ongelmia kun Jussi piteli kangasta vähän ylhäällä. Lopuksi vielä hieman putkea ja hyppyjä, oikein onnistuneet treenit.

Miikulla oli Tuittu mukana, joten rakensin lyhyehkön hyppyradan ja pääsin kokeilemaan menoa "oikean" bortsun kanssa. Tällä kertaa meni jo tosi hyvin, Tuittu oli paljon paremmin mukana kuin viimeksi ja seurasi ohjausta ihan erilailla. Katsotaan jos tässä uskaltaisi kokeilla kisatakin Tuitun kanssa jossain vaiheessa. Kovasti kyllä kiinnostaisi kokeilla mitä siitä tulisi. Jussi meni vielä saman radan Nellin kanssa ja sekin meni oikein kivasti. Eipä Nelli paljon välitä kuka sitä ohjaa. Tässä yhteydessä täytyy vielä mainita, että Nellikin on nykyään kolmosluokkalainen! Nauru Saatiin viimeinen nousunolla ja samalla voitto ATT:n pääsiäiskisoissa. Välillä ehdin jo epäillä, että Pimukin varmaan nousee kolmosiin ennen Nelliä, mutta ihan niin pitkään ei onneksi tarvinnut odotella.

Takapihalta on vihdoin lumet lähtenyt, joten ollaan päästy jo vähän tokoilemaan sielläkin. Seuraaminen menee jo tosi hyvin, namin kanssa. Paikallamakuuta on otettu max puoli minuuttia ja luoksetuloa vähäsen. Muuta ei vielä osata, mutta ehkä tästä vielä innostuu treenailemaan enemmäkin. Viime viikolla oltiin myös näyttelytreeneissä Pimun kanssa, ja ne meni yllättävän hyvin ainakin muihin paikallaolleisiin pentuihin verrattuna. Eiköhän me siis uskaltauduta Tampereen pentunäyttelyyn toukokuussa. Hymy