Lauantaina käytiin Pimun kanssa taas treenailemassa agilityä. Tällä kertaa mentiin muutamien esteiden sarjoja, esim. hyppy-putki-hyppy ja kolme hyppyä. Näillä treenattiin tällä kertaa valsseja. Pimu on aika paljon vielä kädessä kiinni, joten onnistui ihan loistavasti. Hymy Irtoamista pitäisi kyllä treenailla, mutta kaikki sitten ajallaan. Vauhti on tässä vaiheessa ja helpoilla esteillä tosi hirmuista, joten saa nähdä miten ohjaaja-raukan käy tulevaisuudessa, meneekö vaihtoon.... Nostin puomin ylösmenopätkän pöydän päälle, ja treenailtiin näin puomin ylösmenoa. Alkukankeuden jälkeen alkoi sekin menemään ihan hurjaa kyytiä. Harmillista vaan, että juuri kun olin saanut ylösmenopalikan takaisin kiinni puomiin, Pimu keksi omatoimisesti nousta puomille. Otsan rypistys Alkupätkä meni yhtä hurjaa vauhtia, mutta sitten tuli taas totaalistoppi. Nostin sen vaan samantien pois sieltä. Näköjään täytyy olla silmät selässäkin kun pitää pikku-bc:tä vapaana agilityesteiden lähettyvillä.

Kaisa ja Veera oli myös koirinensa meidän kanssa treenaamassa ja treenien päätteeksi tutustutettiin Jessi (16vk sakemannipentu) ja Pimu toisiinsa. Pimu alkoi samantien jahtaamaan Jessiä ympäri kenttää eikä sitten enää välittänyt siitä yhtään. Sen sijaan Oliver- ja Casper-cavalierit oli paljon kivempia kavereita Pimun mielestä. Nauru Niitä Pimu haastoi kovasti leikkimään ja yritti kovasti mielistellä. Tiistaina Minnin treeneissä ei tosin Jessikään enää saanut Pimulta hammasta vaan oli oikein kiinnostava kaveri.

Pimu on nyt kulkenut mukana Minnin ja Nellin treeneissä ahkerasti. En sitten tiedä kuinka järkevää se on. Yleensä se osaa odotella kentän laidalla ihan hienosti, mutta välillä alkaa kauhea piippaaminen varsinkin kun joku (etenkin minä itse) menee rataa. Innostus on siis ainakin kohdallaan eikä se piippaaminenkaan onneksi ainakaan vielä yllä mitenkään Nellin normaalisti treeneissä pitämän älämölön tasolle.

Sisäsiisteys alkaa melkein jo olla hanskassa! Tosi vähän enää tulee sisälle ja nekin vähät on tulleet työpäivän aikana jolloin koirat joutuu olemaan noin 9h yksin. Yksi asia tässä voi vielä tuottaa hankaluuksia, nimittäin se, että Pimu tekee pisut ja kakat vain syvään lumihankeen. Tasaiselle maalle siis ei voi tehdä vaan pitää kahlata sellaiseen lumikinokseen että maha viistää lunta. Sitten vasta se voi suorittaa tarpeensa. Lumet sulaa koko ajan, joten toivottavasti se alkaa pikku hiljaa tottumaan ajatukseen että kohta ei enää lumikinokseen pääse... Hihnakäyttäytymisen opettelu jatkuu edelleen. Olen nyt vaatinut sitä tulemaan takaisin vierelle asti jos hihna menee kireälle. Tämä on mennyt hienosti perille, mutta nykiminen jatkuu silti, joten lenkit on välillä yhtä edestakas-seilaamista. Yksityislenkeillä Pimu menee tosi hienosti, mutta mitenköhän saman käytöksen saisi siirtymään myös yhteislenkeille Nellin ja Minnin kanssa?