Jo viikon kestäneen nettipimennon takia on jäänyt blogin päivittäminen vähän heikolle, mutta koitetaan nyt korjata tilannetta. Pikku-Pimu on nyt pikku-potilas. :( Tai ainakin teoriassa, käytännössä riehutaan ihan entiseen malliin, joten eipä se kovin kipeältä vaikuta. Viime lauantai-iltana Pimu alkoi pissailemaan tosi tiheästi ja sunnuntai aamuna pissan mukana oli sitten jo vertakin. Virtsatietulehdusta aloin heti epäilemään ja lähdettiin saman tien päivystykseen, jossa vierähtikin sitten mukavasti muutama tunti omaa vuoroa odotellessa. Epäilykset osoittautuivat oikeiksi, ja Pimu sai viikon antibioottikuurin, joten tälle viikolle varattu rokotusaika siirtyy viikolla eteenpäin. Pimu oli kyllä todella reipas potilas eläinlääkärillä, ensin piti vähän pelätä, mutta pian reipastuttiin ja moikkailtiin iloisesti kaikkia ihmisiä. Pimu sai myös kehuja siitä kuinka reipas se on, tämä tuntuu aina yhtä oudolta kun tietää kuinka varautunut se on yleensä ollut, mutta hyvä näin. Eläinlääkärin pöydällä oli aika jännittävää Pimun mielestä ja siinä piti ensin vähän rimpuilla. Syöttelin kuitenkin sille nakkia koko ajan, ja lopuksi kun laitettiin vielä kipulääke- ja antibioottipistokset, ei Pimu tainnut edes huomata mitään piikkejä. Mutusteli vain tyytyväisenä nakkia. :)

Viime viikolla otin Pimun (+kepon) Nellin treeneihin mukaan. Se oli oikein reipas tyttö sielläkin, eikä treenipaikka enää tuntunut pelottavan yhtään. Otin sen kanssa siellä vähän istumista ja maahanmenoa, lisäksi reviteltiin kunnolla Nellin treenilelulla. Hienosti se innostui vetoleikistä, vaikka oli outo paikka ja muita koiria ympärillä. :)
Viime lauantai aamuna Pimu pääsi kepon kanssa käväisemään kaupungilla, ja kuulemma hienosti oli sekin mennyt. Kyllä se nyt ihan selvästi on reipastunut siitä mitä se oli vielä muutama viikko sitten. Vielä jatketaan harjoituksia, eli uusissa paikoissa käymistä aina kun vaan on mahdollista.